تولید کارتن صادراتی چگونه انجام می‌شود؟

نحوه تولید کارتن میوه

این روزها با توجه به پیشرفت تکنولوژی، شرکت‌های زیادی با هدف تولید کارتن در کشور، تاسیس شده‌اند. همانطور که حتما می‌دانید یکی از اصلی‌ترین محصولات صنعت بسته بندی، انواع کارتن است. ما در این مطلب، قصد داریم نحوه تولید کارتن میوه را به طور جامع، شرح دهیم. با ما همراه باشید.

نحوه تولید کارتن میوه

کارتن صادراتی و غیرصادراتی در چندین مرحله، تولید می‌شوند. این مراحل  عبارتند از:

برای هر نوع میوه چه کارتنی باید تهیه کنیم؟ راهنمای خرید کارتن میوه

درک نیاز مشتری و کسب اطلاعات لازم

ابتدایی‌ترین مرحله برای تولید هر کالایی، درک نیاز مشتریان است، زیرا تا زمانی که به درک صحیح از نیاز مشتریان دست پیدا نکنید، نمی‌توانید نیاز آن‌ها را به خوبی برطرف نموده و در نتیجه در کار خود، موفق نخواهید شد. همچنین باید در همان مرحله اول، عملکردهای مورد انتظار بسته بندی اعم از عملکرد تکنیکی و حفاظتی، عملکرد اقتصادی، عملکرد تبلیغاتی، عملکرد اطلاع رسانی بسته بندی و فروش را به طور کامل، مشخص کنید تا براساس آن نوع و کیفیت کارتون را نیز تعیین کنید.

باید با توجه به نوع میوه ای که قرار است داخل بسته بندی قرار گیرد از یک کارتن با تعداد لایه مناسب استفاده کنید؛ به این معنا که اگر میوه‌ی مد نظر شما، وزن کمی دارد، تولید کارتن با سه لایه، کافی است، اما اگر می‌خواهید میوه‌های سنگینی را داخل کارتن قرار دهید، باید کارتنی با تعداد لایه‌های بیشتر، تولید کنید. همچنین خوب است که کارتن صادراتی را به صورت 5 لایه، تولید کنید تا در مسیرهای جاده ای و در اثر عوامل مختلف، آسیبی به کارتن و در نتیجه آن میوه‌های داخل آن وارد نشود.

تولید ورق و مقوای مورد نیاز

پس از اینکه نیاز مشتریان خود را به خوبی درک نمودید، باید نمونه اولیه کارتن را با توجه به معیارهای مشتری، تهیه کنید. پس از آن در صورت تائید نهایی کارتن توسط مشتری، می‌توانید وارد مرحله بعدی برای ساخت کارتن شوید، در غیر این صورت باید اقدام به رفع مشکلات موجود کنید.

در صورت تائید کارتن توسط مشتریان، باید به واحد تولید ورق کارتن، برنامه تولید را ارائه دهید تا در این واحد، ورق و مقوای مورد نیاز، تولید شود. لازم به ذکر است که برخی از کارتن سازی‌ها، خمیر کاغذ را با استفاده از ضایعات کاغذ و برخی دیگر با استفاده از پالپ چوب، تولید می‌کنند. خمیر کاغذ برای تهیه کاغذ بسته بندی مورد استفاده قرار می‌گیرد. پس از تولید خمیر کاغذ در کارخانه کاغذ سازی، سایزهای لازم روی هر یک از آن‌ها انجام می‌شود. آخرین مراحل مربوط به کارخانه کاغذ سازی برای تولید کارتن صادراتی، مربوط به چسباندن کاغذ می‌باشد. پس از اینکه کاغذها در محل‌های مورد نیاز، چسبانده شد، تمامی آنچه تا به اینجا در کارخانه کاغذسازی، تایید گردید به واحد تولید ورق و مقوای کارتن، منتقل می‌شوند. سپس در این واحد، با توجه به آنچه مشتری، سفارش داده‌است، مراحل تولید، تکمیل می‌گردد.

استحکام انواع کارتن‌های میوه چقدر است؟

تولید کارتن صادراتی

نکته قابل توجه در خصوص نحوه تولید کارتن میوه این است که هم می‌توان فرآیند تولید را در یک خط تولید پیوسته تکمیل نمود و هم با استفاده از دستگاه مجزا.

چاپ طرح و رنگ مورد نظر روی کارتن

اکثر شرکت‌های تولید کننده کارتن، فرآیند تولید کارتن را با چاپ، آغاز می‌کنند؛ به این معنا که طرح و رنگ مد نظر خود را روی کارتن، چاپ می‌کنند. چاپ روی کارتن به شیوه‌های مختلفی، انجام می‌گیرد. یکی از این شیوه‌ها، چاپ مستقیم روی کارتن است و دیگری استفاده از دستگاه لمینت برای چاپ روی انواع کارتن‌های میوه.

طراحی کارتن میوه چگونه انجام می‌شود و باید چه نکاتی را در آن رعایت کنیم؟

برش کارتن

مرحله پس از چاپ روی کارتن، پروسه چاک و خط انداختن روی کارتن برای تولید آن در سایزهای مورد نیاز می‌باشد، پس از ایجاد خط روی بخش‌های مختلف، می‌توان آن را برش داد؛ برش کارتن به دو شیوه خط و چاک و یا دایکات، صورت می‌گیرد.

ایجاد برش به روش خط و برش، هیچ گونه کثیف کاری ندارد. روش دایکاتی نیز مزایایی دارد که از جمله آن می‌توان به سرعت بالای آن در تیراژهای بالا، اشاره نمود.

دستگاه چاک دستی چیست و چگونه کار می‌کند؟

لبه چسبانی

سپس فرآیند دایکات کردن آغاز می‌گردد و پس از آن نیز به ترتیب، لبه چسبانی و تا کردن ورق‌های کارتن برای تولید آن، انجام می‌شود. به این صورت که با استفاده از دستگاه لب چسب و لایه ای نازک چسب، لبه‌های کارتن را به یکدیگر می‌چسبانند تا به شکل یک جعبه کارتنی درآید.

شناخت دستگاه لب چسب در کارتن‌سازی و اهمیت آن

کارتن صادراتی

چه دستگاه‌هایی برای تولید کارتن میوه وجود دارد؟

از دستگاه‌های مختلف برای هر یک از مراحل تولید کارتن صادراتی، استفاده می‌شود که عبارتند از:

  • دستگاه خط کش برش
  • دستگاه چاپ؛ انواع مختلفی دستگاه چاپ وجود دارد که از هر یک از آن‌ها بسته به نیاز مشتریان و نحوه تولید کارتن میوه، استفاده می‌شود.
  • دستگاه دایکات
  • دستگاه دایکات نیز انواع مختلفی دارد که شامل پینگ پنگی، فکی و روتاری می‌باشد.
  • دستگاه چاک دستی؛ این دستگاه برای چاک کارتن، کاربرد دارد.
  • دستگاه لب چسب
  • دستگاه لمینت
  • دستگاه تسمه کش
  • دستگاه منگنه

برای تولید کارتن چه دستگاه‌هایی مورد نیاز است؟

سخن پایانی

ما در این مطلب سعی کردیم نحوه تولید کارتن میوه را به طور کامل شرح دهیم. از اینکه وقت ارزشمندتان را برای خواندن این مطلب، صرف نمودید، بی نهایت متشکریم. اکنون در پایان این مقاله، شما عزیزان می‌توانید سوالات و نظرات خود را با ما و سایر کاربران سایت به اشتراک بگذارید.